Julen är över.

För att sammanfatta julens socialiserings samverkan med håret så måste jag säga att det varit lyckat. Släkt och familj reagerade inte så starkt som jag hade kunnat tro, och av vänner har jag bara fått väldigt positiva kommentarer som:

"Fan vad snygg du är i ditt skägg Mackan!"

- Simon


   Jag känner mig också en gnutta mer säker i mig själv, att jag mer och mer finner min identitet i ett liv med längre hår. Jag tar dagen mer som den kommer, unnar mig mer saker osv.




För er som inte vet det så residerar ju jag och Pude i olika delar av landet. Jag bor i Lund och Pude i GBG, så vi träffas inte IRL särskilt ofta.
   Nu under juledagarna så har vi gjort det, och diskuterat fram och tillbaks, peppat varandra. Pudes hår är längre än mitt, och mörkare. Hans hår är också tjockare, och hårvikarna mindre. Men jag låter mig inte nedslås för det.

  Vi provade mustascher.



Vi planerar också en turné i sommar.
  Vi ska spela Trumpet och Saxofon i kyrkor. Smöriga gamla bitar som tanter och farbröder gillar. Med tofs i håret och mycket skägg såklart. Sen ska vi dricka kaffe i församlingshem över hela Sverige och visa vår dolda talang: Blindtesta kaffesorter.

  Zoega's skånerost är ju en favorit för mig, eftersom jag bor där vattnet är rätt. Och jag vet faktiskt inte vilket som är Pudes favoritkaffe, så jag skickar det vidare till honom. Jag vet däremot att han är ett stort fan av Baristamjölk.



Jag har märkt att det är en stor färgvariation i mitt ansiktshår. Mustaschen, "läpptofsen" och hakskägget är ganska ljust, medan det under hakan och på sidorna är mörkare. Jag gillar det ljusa mer än det mörka. Hoppas det ordnar sig nu när solen kommer fram lite mer och bleker det.

/Smacks

Kommentarer
Postat av: emelie

Jag säger ju det.

Ditt skägg är både blont, orange och mörkt. Dammit.

(Och ordet läpptofs - EW!)

2008-12-28 @ 10:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0