Ett julskägg får man väl unna sig!

Välkomna tillbaks kära skäggälskare!


Nej, du ser inte i syne. Efter att ha legat i träda i exakt 5 månader och 26 dagar så gör Smacks och Pude på letitgrow.blogg.se en återblick!
Som nämnt så är det på söndag exakt ett år sedan vi började med skäggprojektet och därmed exakt ett halvår sedan vi avslutade det.
Hur har det gått för oss, undrar ni säkert, och det ska ni få veta. Under december månad kommer vi berätta, diskutera och kommentera vad som hände "efter skäggbloggen". Var den tog oss, vilka dörrar den öppnat, och hur vi bearbetat förändringen i vårt liv som den innebar.

Vi kommer också berätta om våra nya projekt, såsom Pudes Dagens kuk (Öppnas i nytt fönster) och Smacks med sambos kommande blogg som kommer handla om matlagningsprogram, wow, naturvetenskap, IDOL 2009, bloggfanatism och hemmakvällar.
Under hela tiden kommer vi självklart att odla varsitt präktigt julskägg så att vi återskapar lite av den där känslan vi alla fick hösten 2008.

Detta är de första bilderna i den här bloggen:


Smackan kaxigt poserandes med lånad skotskrutig slips och en billig gitarr.




En ung Pude med liten tofs och en ståtlig skäggmatta. Men ändå bara en början på vad som komma skulle.
Och ett år senare så ser vi ut såhär:

En äldre Smacks, med vindpinat ansikte där åren tagit ut sin rätt. Detta var dock för två veckor sedan och nu har jag klippt mig så jag ser ut nästan exakt som jag gjorde på bilden från förra året. Dock lite äldre och lite klokare.





Pude fikar i Norge i somras.







Och sist en bild på mig och Pude när vi åkte Krabban i Göteborg i somras. Jag hälsade på min skäggbroder i 1,5 vecka och vi gjorde roliga saker som att promenera i slottsskogen, ragga på reportrar från close-up magazine och skjuta sönder fotbollsmål. (Vilket kan ses här.)




Återigen, välkomna tillbaks för en julspecial med Smacks och Pude på letitgrow.blogg.se!

RSS 2.0