Lejonman here I come

Jag har ju som tidigare nämnts i den här bloggen vid ett flertal tillfällen tidigare i mitt liv haft långt hår. Jag känner dock att jag aldrig gjort något bra utav mitt långa hår. Det har mest bara varit där, jag har aldrig utnyttjat alla godbitar som det långa håret medför. Den här gången ska det bli annorlunda, det ska bli så mycket bättre.

Den här bilden är dagsfärsk. Det börjar ta sig, men jag har en lång väg kvar att gå
Så här ser mitt hår ut idag.

//Pude

Kamera

Nu har det gått en dag, och den första spänningen har lagt sig. Jag har funnit mig mitt uppdrag och insett att jag verkligen ska ha långt hår.
   Jag försöker identifiera mig med den typen av människa som har långt hår, och jag finner ro i att det finns så många snygga män med långt hår.


 Nästa steg blir att skaffa en kamera på något sätt, så att jag kan visa min framgångsman.

/Marcus

We'z grows it.

Välkommen till en blogg om att låta sitt hår växa.

  Vi som är föremål för kvasiexperimentet heter Marcus och Patrik. Vi ska låta vårt hår i första hand och skägg i andra hand växa, så att vi får långt, ståtligt, lejonmanliknande hår.
 
  Håret är som bekant en mycket stor del av en ung mans identitet, och därför finner vi det intressant hur vårt psykosociala liv förändras i takt med att vårt hår blir mer och mer storslaget.
 
   Samtidigt finner vi flera fall i historien då långt hår varit riktigt hett. Som på sagan om ringens tid till exempel. Eller på sjuttiotalet. Vi kan också tydligt urskilja flera sexsymboler som haft riktigt långt fint hår:


- John Travolta som Vincent Vega i Pulp Fiction (1994)


- Johnny Depp som Captain Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean (2003)



- Zlatan Ibrahimovic, fotbollsstjärna i F.C. Internazionale

  Här på bloggen kommer vi lägga upp bilder på vårt hår så att ni kan följa utvecklingen. Vi kommer också att rapportera vilka konsekvenser vårt långa hår får för vårt psykosociala liv i övrigt.


 
   Patrik har haft långt hår innan, och var väldigt lik sexsymbolen Mats Rubarth, den gamle AIK-spelaren.

  Marcus har aldrig haft långt hår, men har dock haft en riktigt stekig mittbena á la tidig Beckham:




Så häng med och se hur våra liv förändras i takt med längden på vårt hår!

RSS 2.0